„Mini pejsmen“ stiže 2012.

Bez autora
Dec 26 2010

“Mini” je za Sajam u Detroitu pripremio koncept “pejsmen” (paceman) za koji u BMW-u kaže da može da parkira u svaku garažu i da ne pripada nijednoj kategoriji automobila. Tačnije, predstavnici kompanije iz Minhena rekli su da je “pejsmen” toliko čudan i drugačiji da će odmah postati statusni simbol. “Pejsmen” koristi platformu “kantrimena”, dugačak je 4,11 metara, širok 1,79 a visok 1,54 metara. Kupe s pogonom na sve točkove pokreće 1,6-litarski turbo benzinac sa 211 konjskih snaga, a kabina je dovoljno velika za četvoro putnika. Zadnje klupa je podeljena na dva individualna sedišta. Osim karakteristikama, “mini pejsmen” pleni i svojim atraktivnim izgledom, pre svega zadnjeg dela sa opadajućim linijom krova, malim staklom i hromiranim dvostrukim završetkom izduvne cevi. “Pejsmen” će se “kotrljati” na točkovima od 19 inča.

„Mini pejsmen“ stiže 2012.“Mini” je za Sajam u Detroitu pripremio koncept “pejsmen” (paceman) za koji u BMW-u kaže da može da parkira u svaku garažu i da ne pripada nijednoj kategoriji automobila.

Tačnije, predstavnici kompanije iz Minhena rekli su da je “pejsmen” toliko čudan i drugačiji da će odmah postati statusni simbol.

“Pejsmen” koristi platformu “kantrimena”, dugačak je 4,11 metara, širok 1,79 a visok 1,54 metara. Kupe s pogonom na sve točkove pokreće 1,6-litarski turbo benzinac sa 211 konjskih snaga, a kabina je dovoljno velika za četvoro putnika. Zadnje klupa je podeljena na dva individualna sedišta.

Osim karakteristikama, “mini pejsmen” pleni i svojim atraktivnim izgledom, pre svega zadnjeg dela sa opadajućim linijom krova, malim staklom i hromiranim dvostrukim završetkom izduvne cevi. “Pejsmen” će se “kotrljati” na točkovima od 19 inča.

Pretpostavlja se da bi serijska verzija mogla da se pojavi već 2012. godine za koju je najavljeno predstavljanje “kantrimena” sa troja vrata iza kojeg se najverovatnije krije upravo “pejsmen”. Što se početne cene tiče, kretala bi se između 25.000 i 26.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik